tools
Compleet onderhoudsvrij
Speciale anti-kras coating
guarantee
20 jaar lang garantie

Niemand is alleen met een vriendenbankje op school

Met een vriendenbankje op het plein van uw school hoeft niemand in de pauze alleen te spelen. Vanuit Uden, in de buurt van Den Bosch, verkopen wij onze zogenaamde “buddy bench” aan scholen in heel Nederland zodat iedere leerling een maatje kan vinden op het schoolplein.

Heeft u een vraag over onze vriendenbankjes voor scholen?

Neem contact op

Moedig met een vriendenbankje vriendschappen aan op school

U kunt bij COF Europe terecht voor verschillende banken en andere producten voor uw schoolplein, maar wij verkopen voor scholen ook een speciaal vriendenbankje. Het concept van een vriendenbankje is afkomstig uit de Verenigde Staten, waar het een “buddy bench” wordt genoemd, en is bedoeld om vriendschappen aan te moedigen op school. Sommige kinderen vinden het moeilijk om vrienden te vinden op school, maar een buddy bench maakt dit gemakkelijker. Leerlingen kunnen op dit bankje zitten wanneer zij niemand hebben om mee te spelen tijdens de pauze. Zo weten anderen dat ze iemand zoeken om mee te spelen. Ook weten leerkrachten dat er mogelijk iets aan de hand is wanneer een kind vaak alleen op het bankje zit. Op deze manier zorgt een buddy bench ervoor dat niemand zich alleen hoeft te voelen op school.

Vind bij ons ook ander meubilair voor uw schoolplein

U vind bij ons naast het vriendenbankje een breed aanbod aan buitenmeubilair dat geschikt is voor de omgeving van uw school. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom jarenlang mee als buitenmeubilair op uw schoolplein. Wij maken gebruik van Premier Polysteel dat gecoat wordt in een pvc-laag waardoor onze producten niet roesten of verweren en jarenlang gebruikt kunnen worden.

Koop uw buddy bench en moedig vriendschappen aan op uw school

Vraag uw offerte aan en geef ieder kind een mogelijkheid om vrienden te vinden op het schoolplein. Heeft u vragen over ons vriendenbankje of wilt u meer weten over buitenmeubilair voor uw school? Stuur ons een bericht of bel ons via (0031) 413 24 68 41. Wij helpen u met plezier.