Patiomeubelen

Bent u op zoek naar straatmeubilair voor op uw patio? Dan zijn de straatmeubilair patiomeubelen van COF Europe de juiste keuze. Al onze patio meubels zijn gemaakt van Polysteel, waardoor ze duurzaam en weerbestendig zijn. Wilt u meer weten over de patiomeubelen uit ons straatmeubilair assortiment? Lees dan verder.

Straatmeubilair bar patio

Wilt u graag patiomeubelen uit ons straatmeubilair op bar hoogte? Dat is mogelijk bij ons. We hebben hoge patio tafels met patio krukken met rugleuning. Dit geeft extra comfort wanneer u een lange periode op de stoelen gaat zitten. Het straatmeubilair is sterk en stevig door het Polysteel. De bar tafels zijn 104,1 cm hoog en de bartafels hebben een zithoogte van 76,2cm. de totale hoogte van de barstoelen is 114,3cm.

patio tables

Straatmeubilair terras patio

Voor meubels op normale hoogte kunt u terecht bij de patiomeubelen voor op een terras uit ons straatmeubilair assortiment. De patiomeubelen zijn uitermate geschikt voor op een terras of langs een zwembad. De stoelen hebben een gebogen en gladde vorm voor meer comfort. Zowel de tafel als stoelen zijn erg stevig en sterk. De tafel heeft een diameter van 76,2cm.

patio tablepatio tablepatio tablepatio table

Eigenschappen straatmeubilair patio

Het straatmeubilair voor op een patio van COF Europe heeft een paar belangrijke eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat er lang kan worden genoten van de patiomeubelen. Ten eerste zijn de patiomeubelen gemaakt van Polysteel. Dit is staal met een laag PVC eromheen in de door u gekozen kleur. De laag PVC zorgt ervoor dat de meubels weerbestendig en duurzaam zijn. Geen van alle weersomstandigheden is van invloed op de levensduur van de patiomeubelen. Het meubilair kan door de PVC-coating ook niet gaan roesten. COF Europe biedt 20 jaar garantie op al hun straatmeubilair.

Een andere eigenschap van de patiomeubelen is dat het in twaalf verschillende kleuren te krijgen is. Hierdoor is er voor elke toepassing wel een kleur te kiezen. Daarnaast zijn er drie verschillen stijlen van het metaal te kiezen. Een van deze stijlen is niet te gebruiken op de tafels omdat dit niet functioneel is.

patio tables

Patiomeubelen kopen

Wilt u graag patiomeubelen kopen uit het assortiment straatmeubilair van COF Europe? Neem dan eenvoudig contact met ons op via het contactformulier of door gebruik te maken van de contactgegevens. Wij kunnen u adviseren en informeren over al ons straatmeubilair.

Overzicht patiomeubelen

Interesse? Neem contact op