Fietsenrekken

Bij COF Europe vindt u verschillende soorten straatmeubilair fietsenrekken en fietsaanleunbeugels van Polysteel. Dit Polysteel zorgt ervoor dat het erg duurzaam en weerbestendig is. U vindt twee soorten rekken voor fietsen bij COF Europe. Meer over deze fietsenrekken leest u op deze pagina. Hierna weet u welk fietsenrek het beste bij uw situatie past.

Straatmeubilair fietsenrekken

De fietsenrekken en fietsaanleunbeugels van COF Europe vallen onder straatmeubilair en zijn uitermate geschikt om te plaatsen bij recreatiegebieden of in andere stukken in de gemeente. Alle soorten zijn zo geproduceerd dat ze lang mee gaan. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en voorzien van een duurzame PVC coating. Deze coating zorgt ervoor dat de fietsen beschermd zijn tegen krassen en kan het staal niet gaan roesten of afbladderen. Daarnaast is de PVC laag UV-stabiel en schimmelbestendig. Hierdoor is het veilig te gebruiken. Bij COF Europe vindt u drie verschillende soorten straatmeubilair fietsenrekken. Dat zijn: Gate Style, Loop Style en de T-post fietsenrekken. Al deze rekken zijn verkrijgbaar in 12 kleuren.

bike racks colors

Gate style straatmeubilair fietsenrek

Het gate style rek zit er uit als een gewoon hek waar de fietsen in geplaatst kunnen worden. Deze rekken wegen meer dan 90 kilo. Deze fietsenrekken zijn te krijgen in breedtes van 1,52m en 2,44m. Hier kunnen tussen de 8 en 10 fietsen geplaatst worden. De fietsen kunnen aan beide zijdes geparkeerd worden.

bike racks

Loop style straatmeubilair fietsenrek

De loop style rekken zijn verkrijgbaar in vijf verschillende lengtes en er zijn twee montage mogelijkheden. De loop style fietsbeugels worden ook wel fietsaanleunbeugels genoemd. Dit komt door de manier waarop de fietsen in dit rek worden geplaatst. De eerste mogelijkheid is om het fietsenrek te bevestigen op beton. De andere mogelijkheid is om het rek direct in de grond te monteren. Deze fietsaanleunbeugels variëren tussen een enkele lus tot vijf lussen waarin wel 11 fietsen passen.

bike racks         bike racks

T-post

De T-post is een paal met twee hengsel eraan waar de fietsen geplaatst kunnen worden. Ook dit type gaat door het leven als een fietsaanleunbeugel. Dit straatmeubilair fietsenrek is maar in een maat verkrijgbaar en is geschikt voor twee fietsen. Dit is een model voor de kleinere ruimtes waar maar een tweetal fietsen hoeven te staan.

Fietsenrekken kopen

Duurzame, straatmeubilair fietsenrekken kopen doet u bij COF Europe. Bij ons vindt u duurzame fietsbeugels van Polysteel die verkrijgbaar zijn in 12 verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd wel een kleur te vinden voor uw situatie. Neem contact met ons op als u meer informatie wil over de rekken voor fietsen van Polysteel. Daarnaast worden de fietsenrekken zo gemaakt dat er geen gaten inzitten waar verschillende insecten zich in kunnen nestelen. Dit zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn dat wespen of andere stekende insecten een gevaar vormen voor degene die gebruik maakt van de fietsaanleunbeugel.

Overzicht fietsenrekken

Interesse? Neem contact op