Picknicktafels

De straatmeubilair picknicktafels van COF Europe zijn gemaakt van Polysteel en daardoor zeer duurzaam en weerbestendig. De tafels zijn in vier verschillende vormen te krijgen: rechthoekig, vierkant, rond en ovaal. Alle stevige tafels zijn gemaakt van staal met daaromheen een PVC-coating, waardoor het metaal niet kan gaan roesten. Meer over ons assortiment straatmeubilair picknicktafels leest u op deze pagina.

Straatmeubilair rechthoekige picknicktafel

De rechthoekige picknicktafels uit ons straatmeubilair assortiment hebben een comfortabel en klassiek ontwerp en zijn verkrijgbaar in twaalf standaard kleuren, twee verschillende stalen en verschillende maten. Daarnaast zijn er verschillende modellen betreft de poten. Dit is afhankelijk van de manier van monteren of neerzetten. Als het de bedoeling is dat de picknicktafel vast wordt gemaakt aan de oppervlakte dan kan de tafel in drie losse onderdelen worden geleverd: twee banken en de tafel. Als de picknick tafel los komt te staan dan is de gehele picknicktafel een geheel. Door het gewicht en de plaatsing van de poten, zal de straatmeubilair picknicktafel niet om kunnen slaan.

Bekijk onze Champion Rechthoekige Picknicktafels

Straatmeubilair vierkante picknicktafel

De vierkante picknicktafel uit het straatmeubilair van COF Europe beschikt over een vierkant tafelblad van 1,22m per kant met afgeronde hoeken. Het is ook mogelijk om rugleuningen te krijgen voor extra comfort. De vierkante tafel is te verkrijgen met een poot in het midden die direct in de grond wordt geplaatst of een vrijstaand model met meerdere poten. Deze is ook vast te zetten op de oppervlakte dankzij een montagebeugel. Standaard zit in de tafel een gat waardoor u een parasol kunt doen om het nog comfortabeler te maken.

Bekijk onze Champion Vierkante Picknicktafels

Straatmeubilair ronde picknicktafel

Naast de vierkante en rechthoekige tafels hebben we ook ronde picknicktafels in ons straatmeubilair assortiment. De ronde picknicktafel heeft dezelfde eigenschappen en mogelijkheden als de vierkante tafel. De stevige tafel heeft een doorsnede van 1,22m.

Bekijk onze Champion Ronde Picknicktafels

Straatmeubilair ovale picknicktafel

Waar de ronde picknicktafel lijkt op de vierkante picknick tafel, lijkt de ovale picknicktafel uit het straatmeubilair assortiment op de rechthoekige picknick tafel. Hier zijn dezelfde bevestigingsmogelijkheden beschikbaar. De duurzame, stevige ovale picknicktafel is maar beschikbaar in één maat. De totale ruimte die nodig is voor deze tafel, inclusief banken is 1,82m bij 1,82m. De tafel zelf is 1,82m bij 0,90m.

Bekijk onze Champion Ovale Picknicktafels

Speciale picknicktafel

In ons assortiment straatmeubilair picknicktafels hebben we ook nog twee speciale varianten. De eerste is de tafel die ook voor mensen met een rolstoel toegankelijk is. Zowel de rechthoekige als vierkante stevige, metalen picknicktafel zijn te verkrijgen als rolstoel toegankelijk model. Bij de rechthoekige modellen zijn de poten wat verder naar binnen geplaatst zodat er aan beide korte kanten een rolstoel kan staan. Als u gaat voor een vierkante duurzame picknicktafel dan is er een bankje weg gelaten zodat iemand met een rolstoel daar kan plaatsnemen.

Bekijk onze Champion Rolstoel Toegankelijke Picknicktafels

De andere speciale picknicktafel in ons assortiment straatmeubilair is de picknicktafel speciaal voor kinderen. Ook hier zijn de rechthoekige en vierkante modellen beschikbaar. Dankzij het ontwerp van de stevige tafels is het zo goed als onmogelijk om de tafel te laten kantelen. Hierdoor kunt u onbezorgd uw kinderen aan de metalen picknicktafel laten zitten.

Bekijk onze Champion tafels voor kinderen

Straatmeubilair picknicktafel kopen

Wilt u een van onze duurzame straatmeubilair picknicktafels kopen? Of u gaat voor de stevige ronde picknicktafel of wellicht een ander rolstoelvriendelijk model, alles is mogelijk. Neem dan contact op met COF Europe via ons contactformulier of de contactgegevens. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en kunnen u helpen de beslissing te maken voor de juiste stevige, metalen picknicktafel.

Interesse? Neem contact op