Buitenbank

COF Europe levert de straatmeubilair buitenbank die bij uw situatie past. Wij hebben diverse soorten straatmeubilair banken die zijn vervaardigd van hoogwaardig staal en afgewerkt met Plastisol. Voor onder andere scholen, pretparken, sportverenigingen, overheid en andere bedrijven zijn dit goede oplossingen voor banken die buiten geplaatst moeten worden. Op deze pagina leest u alles over ons assortiment buitenbank.

Straatmeubilair parkbank

De eerste bank uit ons straatmeubilair assortiment is de Champion parkbank. Gaat uw voorkeur uit naar klassiek, comfort en stijl? Dan is dit de buitenbank voor u. Het is een van de best verkopende buitenbanken. Door de manier van produceren is de buitenbank sterk gebouwd en zal deze niet doorzakken. In elk klimaat blijven onze banken jarenlang goed en er ontstaat geen roest door de coating. De buitenbank is verkrijgbaar in twee verschillende stijlen en in twaalf kleuren. Daarnaast is de bank te krijgen in de standaardlengtes van 1,22m, 1,83m, 2,44m en 3,05m.  Het is ook mogelijk om deze straatmeubilair bank zonder rugleuning te kopen met een wandbevestiging. Deze is ook te krijgen met een lengte van 4,57m. De standaard breedte van het zitgedeelte is 25,4cm.

De parkbank is op verschillende manieren te bevestigen. Zo is er de eerder genoemde wandbevestiging, kan de bank in de grond worden geplaatst of kan deze gemonteerd worden op de oppervlakte.

Bekijk onze Champion Parkbanken

Straatmeubilair Supreme parkbank

De Supreme parkbank biedt meer comfort dan de standaard parkbank. De zitplaats is dieper en de rugleuning iets schuiner. De bank heeft een zitgedeelte van 38,1cm. Dit is bijna 13cm dieper dan de standaard parkbank. De Supreme buitenbank is te personaliseren met een gedenkplaat en/of belettering. De lengtes waarin de Supreme bank te verkrijgen is, zijn hetzelfde als de standaard parkbank. Ook bij deze bank zijn er twee verschillende stijlen van metaal mogelijk in twaalf verschillende kleuren.

Bekijk onze Champion Supreme Banken

Straatmeubilair bank Grand Contour Series

De straatmeubilair banken uit de Grand Contour Series zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Er zijn drie verschillende materiaal stijlen. De buitenbank uit deze serie kan een 45 graden parkbank zijn of een 3-stoel-in-lijn bank zijn. Deze tweede optie is ook mogelijk als tweezits of als enkele stoelen. Mocht er gekozen worden voor meerdere stoelen dan is het ook mogelijk dat er een lichte kromming in de bank zit.

Deze straatmeubilair buitenbanken zijn uitermate geschikt voor actieve instellingen zoals sportverenigingen. Door de afwerking van het staal kan het metaal niet aangetast worden door zon, zout of zand. Ook is roesten niet mogelijk.

Bekijk onze Grand Contour Series

Straatmeubilair schommelbanken

De meest luxueuze buitenbank die bij COF Europe mogelijk is de schommelbank. Deze parkbank is de ideale combinatie tussen vorm en functie met een comfortabel ontwerp. De speciale PVC coating die beschermt tegen de verschillende weersomstandigheden zorgt er ook nog eens voor dat deze buitenbank koeler aanvoelt in de zomer en warmer in de winter. De combinatie van de gietijzeren scharnieren, roestvrijstalen kettingen en het gecoate staal zorgen ervoor dat de schommelbank een onderhoudsvrij product is.

Bekijk onze Champion Schommelbanken

Parkbank kopen

Bent u serieus op zoek om een parkbank te kopen of wellicht meerdere parkbanken te kopen voor in uw recreatiepark of op uw camping? Er zijn vele mogelijkheden bij COF Europe. Daarnaast profiteert u bij ons van duurzame parkbanken door de afwerking met het Polysteel. Dankzij het Polysteel zijn de buitenbanken weerbestendig en kunnen deze het hele jaar buiten blijven staan.

Wilt u meer informatie over de verschillende straatmeubilair banken van COF Europe? Neem dan contact met ons op.

Interesse? Neem contact op