tools
Compleet onderhoudsvrij
Speciale anti-kras coating
guarantee
20 jaar lang garantie

Het beste buitenmeubilair voor scholen

U vindt het buitenmeubilair van COF Europe in Uden, nabij Den Bosch, bij scholen in heel Nederland. Onze producten zijn uiterst sterk en duurzaam waardoor vele leerlingen en leerkrachten door de jaren heen plezier zullen hebben van onze producten.

Heeft u een vraag over ons buitenmeubilair voor scholen?

Neem contact op

U vindt bij ons leuk en praktisch buitenmeubilair voor scholen

Bij ons vindt u een groot aanbod aan straatmeubilair. Ons buitenmeubilair is van hoge kwaliteit en daarom op veel verschillende plekken bruikbaar, zo ook bij scholen. Wij verkopen bijvoorbeeld veel verschillende buitenbanken waar leerkrachten en leerlingen tijdens de pauze op het schoolplein kunnen uitrusten. We produceren uiterst duurzame buitenmeubelen met ons speciale productieproces, waardoor ons meubilair in weer en wind op uw schoolplein kan staan zonder te roesten of te verweren. Ook bieden we een speciaal vriendenbankje aan waarmee u uw schoolplein nog gezelliger maakt. Deze vriendenbankjes zijn bedoeld om leerlingen aan te sporen vriendelijk met elkaar om te gaan en iedereen bij het spelen te betrekken.

Kleed uw schoolplein aan met ons meubilair

Bekijk ons aanbod aan buitenmeubelen en vraag eenvoudig uw offerte aan. Heeft u vragen over ons buitenmeubilair of wilt u weten welke producten het meest geschikt zijn voor scholen? Wij beantwoorden graag uw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bereik ons telefonisch via (0031) 413 24 68 41.