Prullenbakken

De robuuste straatmeubilair prullenbakken van Polysteel zijn een duurzame oplossing om afval op een aantrekkelijke en onderhoudsvrije manier te verzamelen. De straatmeubilair afvalbakken voor buiten zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 80, 115 en 198 liter. Wilt u meer weten over de prullenbakken van Polysteel van COF Europe? Lees dan snel verder.

Straatmeubilair prullenbakken

De straatmeubilair prullenbakken voor buiten van COF Europe zijn gemaakt van 100% gecoat staal. Deze coating bestaat uit PVC. Het metaal dat wordt gebruikt voor de afvalbakken wordt volledig schoongemaakt waarna de coating wordt aangebracht. Deze coating wordt vastgebakken op hoge temperatuur in een speciale oven. Dit zorgt ervoor dat de coating een sterke hechting krijgt aan het metaal. Het oppervlakte is nu glad en goed bestand tegen bacteriën en schimmelgroei. Dit is extra van belang bij prullenbakken voor buiten.

Dankzij dit proces is de prullenbak bestemd tegen de zwaarste weersomstandigheden. Dankzij het natuurlijke gewicht van de afvalbakken blijven ze op hun plek staan. De coating is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren. Hierdoor zit er voor iedere situatie wel een kleur bij. Wilt u toch een speciale kleur? Ook dit is mogelijk, alleen is er dan een langere levertijd. Daarnaast zijn de prullenbakken in vier verschillende metaalstijlen te verkrijgbaar. Er is ook keuze in de afdekking van de afvalbak. Dit kan met een platte deksel of met een deksel met een bolling. Dankzij deze mogelijkheden is de afvalbak voor iedere openbare ruimte samen te stellen. Voor sportclubs kan de afvalbak bijvoorbeeld in de clubkleur worden afgeleverd. Dit zorgt ervoor dat de buitenafvalbakken ook nog eens bijdragen aan de uitstraling van uw sportpark en het zwerfafval tegengaan.

receptacles colors styles

Straatmeubilair afvalbakken

Dankzij onze verschillende afvalbakken uit ons straatmeubilair assortiment kunt u er eenvoudig voor zorgen dat bedrijventerreinen of openbare plekken gemakkelijker afvalvrij blijven. Naast dat de afvalbakken functioneel zijn, sieren ze ook nog de straten. Door de afvalbakken buiten strategisch te plaatsen op straat langs een route naar school of in een park, zorgt u er voor dat er minder zwerfafval komt. De afvalbakken zijn ook uitermate geschikt voor op schoolpleinen. Door de gatloze afwerking hoeft u niet bang te zijn dat er insecten zoals wespen zich nestelen in de prullenbak. Dit zorgt ervoor dat u niet bang hoeft te zijn dat kleine kinderen worden gestoken wanneer zij in de buurt van de afvalbak buiten zijn.

                                                      

Straatmeubilair prullenbak kopen

Bij ons kunt u terecht voor drie verschillende maten prullenbakken. Door de vele verschillende kleuren en metaalstijlen is de prullenbak aan te passen naar al uw wensen. Wilt u straatmeubilair prullenbakken kopen voor op uw bedrijventerrein, schoolterrein of openbare ruimte? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in om meer te weten te komen over de mogelijkheden omtrent afvalbakken en ons andere straatmeubilair.

Afvalbak voor buiten

Op zoek naar een afvalbak voor buiten? Bij COF Europe zijn de afvalbakken meer dan geschikt voor buiten. Onze prullenbakken voor buiten misstaan niet in uw park, op uw camping of op uw schoolplein. Dankzij de verschillende mogelijkheden op het gebied van kleur en vormgeving is er altijd wel een afvalbak voor uw openbare ruimte te vinden.

Overzicht prullenbakken

Interesse? Neem contact op