Straatmeubilair

Mooi en duurzaam straatmeubilair

Bij COF Europe vindt u mooi en duurzaam stalen straatmeubilair. Vanuit Uden, in de buurt van Den Bosch, verkopen wij onze stalen buitenmeubelen aan bedrijven en instanties in heel Nederland. Ons stalen straatmeubilair is gemaakt van hoogwaardig Premier Polysteel waardoor het uiterst duurzaam en weersbestendig is.
Onderhoudsvrij
Speciale coating

Uw bestemming voor duurzaam straatmeubilair

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat geldt ook voor onze producten. Ons straatmeubilair draagt hieraan bij door stalen buitenmeubelen te produceren die jarenlang meegaan door de hoogwaardige materialen die wij gebruiken en ons detailgerichte productieproces. Ons straatmeubilair is uiterst duurzaam doordat deze gemaakt wordt met Premier Polysteel en vervolgens worden gecoat in vloeibaar pvc. Door deze beschermende laag schimmelen en roesten onze producten niet en zijn ze uiterst krasbestendig. Hierdoor gaan onze stalen buitenmeubelen jarenlang mee zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Wij zijn er zo zeker van dat u jarenlang plezier heeft van ons stalen straatmeubilair dat u twintig jaar garantie krijgt bij aankoop van onze producten.

Passend meubilair voor uw buitenruimte

Onze stalen buitenmeubelen zijn geschikt voor veel verschillende buitenruimten. In onze collectie van duurzaam straatmeubilair vindt u bijvoorbeeld verschillende banken om de buitenruimte van uw bedrijf of instantie beter te benutten. Onze producten zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren waardoor u altijd een kleur vindt die bij uw bedrijf past. Het is daarnaast mogelijk om uw product in een speciale kleur te bestellen, hoewel dit invloed heeft op de levertijd. We werken voornamelijk met bedrijven en instanties, maar wij helpen ook graag particuliere klanten bij het kopen van stalen buitenmeubelen.

Bestel snel uw nieuwe straatmeubilair

Bekijk ons assortiment aan duurzaam straatmeubilair en vraag snel uw offerte aan. Heeft u vragen over ons stalen straatmeubilair of heeft u speciale wensen voor uw bestelling? Bereik ons telefonisch via (0031) 413 24 68 41 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

tools
Compleet onderhoudsvrij
Speciale anti-kras coating
guarantee
20 jaar lang garantie

Waarvoor geschikt

Ons straatmeubilair is uitermate geschikt om de openbare ruimte in te richten. De branches waar we veel voor werken zijn vakantieparken, speeltuinen, pretparken en gemeentes. Bekijk al onze producten om te bepalen welke voor jou perfect is.
Bekijk producten
Vakantieparken

Vakantieparken

Speeltuinen

Speeltuinen

Pretparken

Pretparken

Gemeente meubilair

Gemeente meubilair

tools
Compleet onderhoudsvrij
Speciale anti-kras coating
guarantee
20 jaar lang garantie

Wilt u nog meer weten over onze producten?

Advies aanvragen