Straatmeubilair

COF Europe is dé leverancier van straatmeubilair. Bij ons kunt u weerbestendig, duurzaam straatmeubilair kopen. Het assortiment van COF Europe bestaat uit veel verschillende soorten terreinmeubilair: van buitenbanken en prullenbakken tot aan picknicktafels en fietsenrekken. Alles over het straatmeubilair leest u op deze pagina.

Duurzaam straatmeubilair

Ons straatmeubilair is zeer duurzaam. Dit komt door de materialen waar de meubelen van zijn gemaakt. De producten zijn gemaakt van Premier Polysteel. Dankzij dit materiaal hebben de veeleisende weersomstandigheden in Nederland geen invloed op de levensduur. Doordat de vele verschillende producten het hele jaar buiten kunnen staan zijn deze uitermate geschikt voor in recreatiegebieden, vakantieparken en verschillende plekken in uw gemeente. 

Het straatmeubilair is weerbestendig en duurzaam door het productieproces. De producten worden gemaakt van hoogwaardig staal. Dit staal wordt vervolgens gecoat in vloeibaar PVC en vervolgens in de oven gebakken op hoge temperatuur. Dit bakken zorgt ervoor dat het PVC goed hecht aan het staal. Daarnaast zorgt het bakken voor een glad oppervlakte wat ook nog eens bestand is tegen bacterie- en schimmelgroei. Daarbovenop krijgt u ook nog eens 20 jaar garantie van ons als leverancier van het straatmeubilair. 

Soorten straatmeubilair

Zoals gezegd zijn wij leverancier van vele verschillende soorten straatmeubilair. COF Europe biedt buitenbanken, picknicktafels, ligstoelen, patiomeubelen, prullenbakken en fietsenrekken aan. Voor al deze producten zijn er vele toepassingsmogelijkheden. De meubelen zijn uitermate geschikt voor in parken, recreatiegebieden, sportparken en vakantieparken. Daar komt bij dat de meubelen standaard in twaalf verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Ook is het mogelijk om een specifieke kleur te krijgen, dit verlengt wel de levertijd omdat de producten deze kleur speciaal voor u krijgen. Wel kan dit ervoor zorgen dat de uitstraling van uw sportpark verbeterd. Plaats bijvoorbeeld buitenbanken en prullenbakken in de kleuren van uw club voor meer binding met de bezoekers. Of heeft u een buitenzwembad met recreatiegebied? Plaats dan picknicktafels en ligstoelen in de kleuren die bij uw bedrijf passen. Hierdoor krijgt uw gehele onderneming een fijne uitstraling. Maar ook particulieren kunnen bij ons straatmeubilair kopen. Wilt u patiomeubelen die het hele jaar buiten kunnen staan of een fietsenrek zodat de fietsen netjes weggezet kunnen worden? Alles is mogelijk bij COF Europe als leverancier van uw straatmeubilair.

Straatmeubilair kopen

Straatmeubilair kopen doet u natuurlijk bij COF Europe. Ons uitgebreide assortiment aan meubelen zorgt dat er voor iedereen wat te kiezen is, zeker in combinatie met de vele kleurmogelijkheden. Sommige van de producten kunnen ook nog aangepast worden op het gebied van de uitvoering van het staal. Zo kunnen de prullenbakken maar ook patiomeubelen in verschillende uitvoeringen worden besteld, geheel naar uw eigen smaak. Maar ook bij bijvoorbeeld de picknicktafels zijn er vele mogelijkheden vanwege de verschillende type picknicktafels. Daarnaast zijn er ook nog producten beschikbaar waar ook mindervalide personen gebruik van kunnen maken. Bekijk de verschillende producten om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden per product.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent ons weerbestendig en duurzaam straatmeubilair? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.