tools
Compleet onderhoudsvrij
Speciale anti-kras coating
guarantee
20 jaar lang garantie

Voor iedere speeltuin vrolijk en duurzaam meubilair

Vanuit Uden, in de buurt van Den Bosch, verkoopt COF Europe voor iedere speeltuin duurzaam meubilair in heel Nederland. Onze buitenmeubelen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen dus gerust het gehele jaar buiten staan zonder dat ze beschadigen.

Heeft u een vraag over ons speeltuin meubilair?

Neem contact op

Voor iedere speeltuin vindt u bij ons meubilair

Ons bedrijf maakt met het zogeheten Premier Polysteel mooie en uiterst duurzame buitenmeubelen. Ons straatmeubilair is gecoat in een sterke 3mm uv-bestendige coating, waardoor het jarenlang mooi blijft en niet zal roesten of beschimmelen. Ook zitten er geen gaten in onze producten waardoor insecten geen nesten kunnen bouwen in uw meubilair. Zo kunt u in de zomer ongestoord gebruikmaken van onze picknicktafels en andere producten zonder dat u lastiggevallen wordt door wespen of andere ongewenste gasten. Deze kwaliteiten maakt ons meubilair uitermate geschikt voor gebruik in een speeltuin, waar het ongeacht het weer mooi zal blijven. Onze duurzame manier van produceren zorgt er ook voor dat wij hoogwaardige prullenbakken aanbieden, waardoor de omgeving van uw speeltuin opgeruimd en schoon blijft. Bent u op zoek naar een prullenbak voor uw pretpark? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Kleed uw speeltuin aan met onze producten

Koop ons meubilair en decoreer uw speeltuin met de mooiste en duurzaamste buitenmeubelen. Heeft u vragen over ons aanbod of heeft u speciale wensen voor uw meubelen? Stel uw vragen telefonisch via (0031) 413 24 68 41 of stuur ons een bericht.