Straatmeubilair vakantiepark

Wilt u parkmeubilair of straatmeubilair voor vakantiepark, camping of recreatie gebied? Dat vindt u bij COF Europe. Ons assortiment bestaat uit verschillende meubelen die perfect zijn als straatmeubilair op een camping, vakantiepark of in een recreatiegebied. Alles over de verschillende producten leest u op deze pagina.

Straatmeubilair camping

Heeft u een camping en bent u bijvoorbeeld op zoek naar straatmeubilair langs uw zwembad? Ons parkmeubilair zoals de patiomeubelen en ligstoelen zijn hier perfect voor. Deze zijn te verkrijgen in twaalf verschillende kleuren en voelen op de warme dagen koel aan. Als het kouder wordt, voelen ze op hun beurt juist weer warmer aan. Daarnaast zijn de meubelen weerbestendig en kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan, zonder hierbij beïnvloed te worden door de weersomstandigheden.

patio tablepatio tablepatio tablepatio table

Straatmeubilair recreatie

Voor straatmeubilair in een recreatiegebied kunt u ook terecht bij COF Europe. Wij bieden een verscheidenheid aan parkmeubilair aan met verschillende doeleinden. Bij ons vindt u picknicktafels, buitenbanken, afvalbakken en nog meer. Hierdoor kunt u een recreatie gebied inrichten met straatmeubilair die het hele jaar door buiten kan staan zonder dat u bang hoeft te zijn dat de kwaliteit achteruit gaat. Ons straatmeubilair voor recreatie, vakantieparken en campings kan het hele jaar buiten staan omdat het bestemd is tegen alle soorten weer. Daarbij zal het niet gaan roesten. Doen er toch problemen op? Dan heeft u 20 jaar garantie bij ons.

Heeft u een oplossing nodig voor het parkeren van fietsen? Een onderdeel van ons straatmeubilair voor recreatie, vakantieparken en campings zijn ook fietsenrekken. We hebben drie verschillende oplossingen zodat er voor elke situatie wel een te vinden is.

bike racks        bike racks

Voordelen straatmeubilair vakantiepark

Ons straatmeubilair voor vakantieparken, campings en recreatiegebieden kent een aantal voordelen. De eerste is het materiaal waar het van gemaakt is: Polysteel. Dit is staal met een laag vastgebakken PVC eromheen. De coating heeft een dikke laag van wel 3mm. Door dit langdurig te bakken op hoge temperatuur, wordt het oppervlak glad en is het beter bestand tegen bacteriën en schimmelvorming. Daarbij is al ons parkmeubilair te verkrijgen in twaalf verschillende kleuren. Bij sommige producten van het straatmeubilair voor campings, vakantieparken en recreatiegebieden is het ook mogelijk om een aangepaste kleur te krijgen. Dan dient u alleen wel rekening te houden met een langere levertijd.

chaise lounge colors

Naast de afwerking van de producten heeft geen van alle meubelen openingen waar insecten zich in zouden kunnen verstoppen of nestelen. Door het materiaal waar al het meubilair van is gemaakt is het van nature ook zwaar en lastig te verplaatsen. Voor verschillende producten zijn ook nog extra bevestigingsbeugels te krijgen zodat het zeker is dat het nergens heen kan.

Parkmeubilair

COF Europe beschikt over een uitgebreid assortiment aan parkmeubilair dat als straatmeubilair op uw camping, vakantiepark of recreatiegebied kan dienen. Het parkmeubilair is op verschillende manieren te personaliseren door bijvoorbeeld de kleur en gravering (afhankelijk van het type meubilair). Het parkmeubilair bestaat uit Polysteel waardoor het weerbestendig, onderhoudsvrij en duurzaam is.

Straatmeubilair camping kopen

Wilt u straatmeubilair kopen voor op een camping, vakantiepark of een recreatiegebied? Neem dan contact op met COF Europe om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij u adviseren voor de beste oplossingen en welke producten van het parkmeubilair het beste bij uw situatie passen.

Interesse? Neem contact op