Straatmeubilair gemeente

Bij COF Europe vindt u verschillend straatmeubilair voor gemeente. Door het gebruik van premier Polysteel is het straatmeubilair van COF Europe duurzaam en weerbestendig. Daarnaast geven wij een garantie van 20 jaar, zodat u verzekerd bent van goede spullen op de lange termijn. Andere voordelen van het meubilair van COF Europe zijn dat het niet kan gaan roesten en omdat er geen gaten in zitten kunnen insecten zoals wespen zich niet nestelen in het meubilair. Meer over de verschillende meubilair voor gemeente leest u op deze pagina.

Straatmeubilair bank

Bij COF Europe vindt u verschillende banken die kunnen fungeren als straatmeubilair. Deze banken kunnen eenvoudig door de hele gemeente worden geplaatst. Dit kan bijvoorbeeld langs looproutes of in het centrum. Met behulp van de bankjes biedt u de mogelijkheid om voetgangers even te laten zitten tijdens hun wandeling. De banken zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten. De overeenkomst is dat ze allemaal in twaalf verschillende kleuren te verkrijgen zijn en verschillende soorten stijlen. Zo kunt u er voor kiezen dat de banken in de natuur niet opvallen door het kiezen voor een groene kleur of u kiest er juist voor om een buitenbank te nemen in de kleur(en) van de gemeente. Er zijn vele mogelijkheden met de banken uit ons straatmeubilair assortiment.

bike racks colors

Straatmeubilair afvalbakken

De afvalbakken uit het straatmeubilair assortiment zijn te krijgen in drie verschillende formaten, 80, 115 en 198 liter. Hierdoor kunt u looproutes en openbare gebieden in de gemeente afvalvrij houden. De straatmeubilair prullenbakken zorgen ervoor dat u een aantrekkelijke en onderhoudsvrije manier van afval verzamelen aanbiedt. Ook de afvalbakken zijn te krijgen in de twaalf verschillende kleuren en verschillende materiaal stijlen. Hierdoor kunt u ervoor kiezen dat het straatmeubilair in de gemeente allemaal overeenkomt voor een eenzijdige uitstraling.

                                                      

Straatmeubilair picknicktafels

Bij COF Europe kunt u ook terecht voor picknicktafels als straatmeubilair voor uw gemeente. Er zijn verschillende soorten tafels; rond, vierkant, ovaal en rechthoeking. Wij hebben ook gedacht aan de mindervalide mensen en kinderen. Zo zijn er speciale tafels verkrijgbaar waar eenvoudig een rolstoel kan worden aangeschoven. Er zijn ook picknicktafels in een kleiner formaat voor kinderen. Door de opbouw van deze picknicktafel is het vrijwel onmogelijk voor kinderen om deze te laten kantelen wanneer zij gaan zitten. U wilt natuurlijk wel dat het straatmeubilair in uw gemeente veilig is, en dat is het meubilair van COF Europe zeker.

Fietsenrekken voor uw gemeente

Heeft u overlast van wild geparkeerde fietsen in uw gemeente? Dan kunnen de verschillende straatmeubilair fietsenrekken van COF Europe een uitkomst bieden. De fietsaanleunbeugels kunnen op verschillende plekken worden geplaatst. De fietsenrekken passen goed bij het andere straatmeubilair in de gemeente van COF Europe. Hierdoor verbeterd de uitstraling van uw gemeente door straatmeubilair met hetzelfde uiterlijk aan te schaffen in plaats van allerlei verschillende soorten straatmeubilair in de gemeente te plaatsen.

Straatmeubilair gemeente kopen

Wilt u voor uw gemeente straatmeubilair kopen? Dan bent u bij COF Europe aan het juiste adres. Ons straatmeubilair is weerbestendig, onderhoudsvrij en gaat lang mee. U krijgt op al onze producten 20 jaar garantie. Ook kunt u aangepaste kleuren krijgen van het straatmeubilair voor in uw gemeente, maar u dient er dan wel rekening mee te houden dat er een langere levertijd geld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij COF Europe? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door gebruik te maken van de contactgegevens.

Interesse? Neem contact op