Eind 2018 was COF Europe present tijdens de RecreatieBeurs 2018. Deze beurs staat bekend als dé beurs voor de ondernemer uit de recreatiebranche! Samen met vele anderen ondernemers hebben wij een grote hoeveelheid bezoekers ontvangen.

In totaal hebben zo’n 9.000 mensen de beurs bezocht en velen daarvan zijn onze stand gepasseerd. De stand was gevuld met een picknicktafel en twee verschillende banken, samples en productfolders, dit alles met als doel de bezoeker aan te spreken. Vele geïnteresseerde blikken en gesprekken volgden, er was veel interesse vanuit de voorbijgangers en de opmerkingen ‘Wauw, wat een mooi product!’ en ‘We wisten helemaal niet dat zoiets bestond!’ hebben wij vaak van de ondernemers gehoord.

Na afloop van de beurs kunnen wij concluderen het een productieve beurs is geweest! Diverse aanvragen vanuit de campingbranche en recreatieparken zijn het resultaat. Al met al een geslaagde beurs en we gaan vol goede moed 2019 in!

Eind 2018
De stand op de Recreatiebeurs – COF Europe
Samples & kleuren – COF Europe

Benieuwd naar de mogelijkheden van COF Europe voor uw bedrijf? Kijk eens op collectie of stuur een mail naar info@cofeurope.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *