Bij COF Europe kunt u terecht voor verschillende soorten terreinmeubilair. Bij terreinmeubilair kunt u denken aan buitenbanken, picknicktafels, fietsenrekken en prullenbakken. Dit straatmeubilair van COF Europe is zo gemaakt dat het onderhoudsarm, weerbestendig en duurzaam is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent het terreinmeubilair van COF Europe? Lees dan hieronder verder

Terreinmeubilair van Polysteel

Het terreinmeubilair van COF Europe is gemaakt van het zogeheten Premier Polysteel. Dankzij het Polysteel heeft het weer weinig tot geen invloed op het straatmeubilair. Ook in de meest eisende toestanden zal Polysteel niet gaan roesten. Dit komt door de opbouw van het materiaal. Polysteel bestaat uit twee onderdelen: staal en een PVC laag. Allereerst wordt het staal grondig schoongemaakt zodat de eerste laag, de primer, goed kan hechten aan het metaal. Deze primer is speciaal gemaakt voor PVC coatings en bedekt het metaal volledig. Op een hoge temperatuur wordt het metaal met de primer gebakken. Vervolgens wordt het metaal gedompeld in vloeibaar PVC (plastisol). Dankzij dit proces vormt een dikke laag van ongeveer 3 millimeter om het metaal. De laatste stap is het bakken van het metaal met de coating op hoge temperatuur in een oven. Dit zorgt ervoor dat tijdens het hardingsproces gezorgd wordt voor een sterke en goede hechting van de coating aan het metaal. Dankzij dit bakken in de oven is het geharde oppervlakte glad en goed bestand tegen bacterie- en schimmelgroei. Uw terreinmeubilair behoudt dus lang zijn goede staat.

Veiligheid terreinmeubilair

Naast de voordelen van het terreinmeubilair op het gebied van onderhoud en duurzaamheid is het meubilair ook nog erg veilig. COF Europe zet zich in voor veiligheid en design. Stabiliteit is altijd het uitgangspunt van onze producten geweest. Dit zorgt ervoor dat kinderen onbedreigd op een kant van een bank of picknicktafel kunnen klimmen zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze omklapt. Daar komt nog eens bij dat het meubilair geen openingen heeft. Dit zorgt ervoor dat wespen en andere insecten zich er niet in kunnen verstoppen en eventueel nesten. Ook is de PVC coating goed bestemd en vat het geen vlam zoals vergelijkbare thermoplastische deklagen. Dankzij de hoge kwaliteitsnormen kunnen wij vol van vertrouwen zeggen dat u twintig jaar garantie heeft op ons terreinmeubilair.

Soorten terreinmeubilair

Bij COF Europe hebben we verschillende soorten terreinmeubilair. Denk hier bijvoorbeeld aan buitenbanken, picknicktafels, ligstoelen, patiomeubelen, prullenbakken en fietsenrekken. Alle soorten zijn standaard verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren. Zit uw gewenste kleur hier niet tussen? Dan kunnen wij uw meubelen met uw specifieke kleur bestellen maar houdt er rekening mee dat er dan wel een langere levertijd is. Daarnaast zijn sommige meubelen, zoals de prullenbakken, verkrijgbaar met diverse soorten uiterlijk van het metaal. Bekijk hiervoor de verschillende pagina’s van de producten. Dankzij de vele mogelijkheden is er altijd wel terreinmeubilair van COF Europe dat bij uw behoeftes aansluit.

Terreinmeubilair kopen

Wilt u terreinmeubilair van COF Europe kopen? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of neem direct contact met ons op. Voordat u het weet siert ons terreinmeubilair uw gemeente, vakantiepark, camping, schoolplein of straat.

Interesse? Neem contact op