Straatmeubilair

Gratis staal aanvragen

Aanvragen

Advies nodig?

Bel een adviseur

(0031) 413 24 68 41
(0031) 655 832 489

Stuur een bericht

Via ons contactformulier of
info@cofeurope.nl

Vraag offerte aan

Straatmeubilair

Bij COF Europe hebben we verschillend straatmeubilair van
het bekende Polysteel. Alles wat u vindt op onze site is
gemaakt van Premier Polysteel. Dankzij het gebruikte
materiaal zullen onze producten de tand des tijds doorstaan,
zelfs tijdens de meest veeleisende weersomstandigheden.
Onderhoudsvrij
Speciale coating

COF Europe is dé leverancier van straatmeubilair. Bij ons kunt u weerbestendig, duurzaam meubilair kopen. Het assortiment van COF Europe bestaat uit veel verschillende soorten terreinmeubilair: van buitenbanken en prullenbakken tot aan picknicktafels en fietsenrekken. Alles over het straatmeubilair leest u op deze pagina.

 

Duurzaam straatmeubilair

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Om deze reden is ons straatmeubilair dan ook van zeer duurzaam materiaal: Premier Polysteel! De tand des tijds en de veeleisende weersomstandigheden krijgen geen vat op dit onverwoestbare materiaal. Doordat ons uiteenlopende straatmeubilair het hele jaar buiten kan staan, is het bij uitstek geschikt voor in recreatiegebieden, vakantieparken en verschillende plekken in uw gemeente.

Dat ons straatmeubilair geheel weerbestendig is en volledig duurzaam, komt door het productieproces. De producten worden gemaakt van hoogwaardig staal. Dit staal wordt vervolgens gecoat in vloeibaar PVC en vervolgens in de oven gebakken op hoge temperatuur. Dit bakken zorgt ervoor dat het PVC goed hecht aan het staal. Daarnaast zorgt het bakken voor een glad oppervlak, wat ook nog eens bestand is tegen bacterie- en schimmelgroei. Om ons statement omtrent het straatmeubilair kracht bij te zetten, krijgt u ook nog eens 20 jaar garantie. Een goede deal, toch?

 

Soorten straatmeubilair

Zoals gezegd zijn wij leverancier van vele verschillende soorten straatmeubilair. Zo heeft u keuze uit een ruim assortiment, bestaande uit buitenbanken, picknicktafels, ligstoelen, patiomeubelen, prullenbakken en fietsenrekken. Voor al deze producten zijn er vele toepassingsmogelijkheden. De meubelen zijn uitermate geschikt voor in parken, recreatiegebieden, sportparken en vakantieparken. Daar komt bij dat de meubelen standaard in twaalf verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Ook is het mogelijk om een specifieke kleur te krijgen. Dit verlengt wel de levertijd, omdat de producten deze kleur speciaal voor u krijgen. Wel kan dit ervoor zorgen dat de uitstraling van uw sportpark flink verbetert. Plaats bijvoorbeeld buitenbanken en prullenbakken in de kleuren van uw club voor een unieke uitstraling en meer binding met de bezoekers. Of heeft u een buitenzwembad met recreatiegebied? Plaats dan picknicktafels en ligstoelen in de kleuren die bij uw bedrijf passen. Hierdoor krijgt uw gehele onderneming een fijne uitstraling. Maar ook particulieren kunnen bij ons het meubilair kopen. Wilt u patiomeubelen die het hele jaar buiten kunnen staan of een fietsenrek waarin talloze fietsen netjes weggezet kunnen worden? Alles is mogelijk bij COF Europe als leverancier van uw straatmeubilair.

 

Direct straatmeubilair kopen

Straatmeubilair kopen doet u natuurlijk bij COF Europe. Ons uitgebreide assortiment buitenmeubelen zorgt dat er voor iedereen wat te kiezen is, zeker in combinatie met de vele kleurmogelijkheden. Sommige van de producten kunnen ook nog aangepast worden op het gebied van de uitvoering van het staal. Zo kunnen de prullenbakken, maar ook patiomeubelen, in verschillende uitvoeringen worden besteld, geheel naar uw eigen smaak. Maar ook bij de picknicktafels zijn er vele mogelijkheden en uitvoeringen. Daarnaast zijn er ook nog producten beschikbaar waar ook mindervalide personen gebruik van kunnen maken. Bekijk de verschillende producten om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden per product.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent ons weerbestendig en duurzaam straatmeubilair? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

tools
Compleet onderhoudsvrij
Speciale anti-kras coating
guarantee
20 jaar lang garantie

Waarvoor geschikt

Ons straatmeubilair is uitermate geschikt om de openbare ruimte in te richten. De branches waar we veel voor werken zijn vakantieparken, speeltuinen, pretparken en gemeentes. Bekijk al onze producten om te bepalen welke voor jou perfect is.
Bekijk producten
Vakantieparken

Vakantieparken

Speeltuinen

Speeltuinen

Pretparken

Pretparken

Gemeente meubilair

Gemeente meubilair

tools
Compleet onderhoudsvrij
Speciale anti-kras coating
guarantee
20 jaar lang garantie

Wilt u nog meer weten over onze producten?

Advies aanvragen