De zware picknicktafels van de Premier Polysteel zijn zo ontworpen om duurzaam en veilig te zijn. Door het ontwerp is het bijna onmogelijk om de tafel te doen laten kantelen.  Bovendien zullen de volledig door PVC-beklede pijpen de toegang tot bijen en andere insecten niet toestaan. Dit biedt extra veiligheid en gemoedsrust, net als de andere producten van COF Europe.

Daarnaast worden de picknicktafels voor kinderen ontworpen met dezelfde hoge kwaliteitsnormen die in al onze producten gebruikt worden. Deze PVC-gecoate stalen picknicktafels zijn speciaal ontworpen om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan. De harde PVC coating zorgt voor een UV-stabiel en schimmelbestendig oppervlaktes. Tevens voldoet de coating aan de wereldwijde veiligheidsnormen.

Er worden twaalf standaardkleuren aangeboden. Dus meng en match je favoriete kleuren voor een leuke look! Ook is de picknicktafel beschikbaar in maximaal drie kleuren naar uw keuze. Bovendien zijn de zit gedeeltes en de tafelbladen verkrijgbaar in gecoat geëxpandeerd metaal of geperforeerd staal. De Picknicktafels van Premier Polysteel Champion zijn comfortabel, heel makkelijk schoon te maken. Verf zal er niet op hechten en hierdoor is het onderhoudsvriendelijk.

De kwaliteit is dermate hoog dat wij 20 jaar garantie geven op vrijwel al ons straatmeubilair!

Voor een compleet overzicht van alle tafels voor kinderen klik op de onderstaande link.

20Champion_Kids_Tables

Interesse? Neem contact op