OVALE PICKNICKTAFELS

Een Premier Polysteel Ovaal Picknicktafel is een perfecte aanvulling! Niet alleen zien ze er goed uit, maar ze bieden zitruimte  voor maximaal zes volwassenen! De ovale picknicktafels hebben een gemakkelijke doorgang.

De commerciële PVC-beklede ovale picknicktafel is gemaakt om duurzaam te zijn in alle klimaten en op elke locatie. De zitplaatsen en de bovenkant zullen bij zware belasting niet doorbuigen. Ovale Picknicktafels zijn sterk gebouwd

Er zijn drie verschillende montagemogelijkheden beschikbaar vanuit COF Europe: vrijstaande, dubbele staanders welke direct in de grond worden bevestigd en dubbele staanders met oppervlakte bevestiging. U kunt ook de vrijstaande picknicktafel op beton vastzetten door gebruik te maken van de bevestigingsbeugels. Alle ovale tafels hebben een standaard paraplu opening.

Alle Premier Polysteel picknicktafels, en de rest van ons straatmeubilair, zijn volledig bekleed met plastisol (PVC) waardoor ze  duurzaam zijn, schimmelbestendig en beschermd voor UV straling. De Champion Ovale Picknicktafel is verkrijgbaar in één maat. De totale benodigde ruimte van de vrijstaande tafel is 1,83m x 1,83m.

Colors and Styles-ExpWR

Voor een compleet overzicht van alle ovale tafels klik op onderstaande link.

20Champion_Oval_Tables

Interesse? Neem contact op